zin in een vrijblijvend kopje koffie of thee?

Laten we samen eens kijken naar jouw volgende stap. Wellicht ga je daarna met mij op ontdekkingsreis in de prachtige wereld van persoonlijke ontwikkeling, loopbaanontwikkeling, gedragsstijlen en drijfveren, werkgeluk of floreren.

Je bent het waard!

laat je mail achter en ik kom bij je terug.

Gelukt! Dank je wel.
Je kunt van mij snel een mailtje
terug verwachten!
Oeps! Er ging iets mis tijdens het versturen.
Blijft dit zich voor doen? Bel me even op het onderstaande nummer, zodat ik het kan repareren.

bel mij even

positieve energiebalans

Vanuit een positieve levenshouding kijken naar mogelijkheden en dingen die wél kunnen. Omdenken, oplossingen bedenken en vooral ook mooie dingen creëren. Ik krijg er heel veel energie van, ben blij en geniet volop van het leven, zelfs als het onverhoopt even tegen zit.

En dat gun ik jou ook!

jouw ontdekkingsreis

Werken aan persoonlijke groei en balans in jouw leven. Soms kan je dit alleen en soms heb je iemand nodig die een stukje met je meeloopt en je helpt om jouw verlangens te realiseren. Als ik je op jouw reis mag inspireren dan blijf jij zelf de bestemming bepalen, jij bepaalt de route en de snelheid. Ik faciliteer je in kennis en kunde. En als jij zelf weer verder wilt, vervolgen we beide weer ons eigen pad.

offline en online

De meeste mensen hebben voorkeur om elkaar in real life te ontmoeten. Gaat jouw voorkeur daar niet naar uit, laat je dan niet weerhouden. Wil je graag online gecoacht worden dan is dat natuurlijk ook mogelijk!