loopbaanontwikkeling

ontwikkel jouw
ideale loopbaan

Wat is vandaag jouw plek op de arbeidsmarkt en hoe ziet jouw beroep er in de toekomst uit? Waar zit jouw ontwikkelpotentieel en welke competenties heb jij nodig om duurzaam inzetbaar te blijven? De weg naar de arbeidsmarkt is complex geworden. In een sterk veranderende wereld zijn beroepsoriëntaties en loopbaanadviezen op maat geen overbodige luxe, maar logische stappen. Ambities nastreven, erkenning en waardering ervaren en werken met de steun van collega’s en leidinggevende. Kortom zelf de regie nemen en “klaar zijn voor jouw toekomst”.

scroll naar beneden

ontdek meer

krijg inzicht in de positieve effecten van:

jouw loopbaanankers

jouw werkwaarden en passie

wat jij de wereld te bieden hebt

jouw professionele ontwikkeling

het stellen van creatieve doelen

toekomstgericht handelen

het ervaren van vitaliteit

de zingeving van jouw werkleven

de organisatie-bijdrage aan jouw welzijn

specialisatie

werkwaarden

loopbaanankers

Weten welke werkwaarden voor jouw toekomstige werk essentieel zijn, “doen waar je écht goed in bent”, de beste versie van jezelf worden op weg naar nieuwe successen. Het is nu belangrijker dan ooit dat ook jij investeert in jezelf.

Als je meer inzicht wilt hebben in wat jij belangrijk vindt in je werk en wat jou motiveert, dan is het goed om naar je loopbaanankers te kijken. Loopbaanankers hebben een sterke relatie met jouw competenties en drijfveren.

Zo kun jij jouw volgende loopbaanstap bepalen. Wellicht wordt dat een stapje hogerop of juist een heel andere baan. Misschien ambieer je werk op een andere afdeling bij je huidige werkgever of wil je juist liever werken voor een geheel andere organisatie met een andere bedrijfscultuur.

Het is wellicht tijd om eens op een andere manier na te denken over je loopbaan. Dat kan met de multidisciplinaire benadering van Kerr Inkson. Hiermee worden aan de hand van negen metaforen, alle uiteenlopende aspecten van jouw loopbaan belicht. Laten we hier eens samen naar kijken!

thema's over
loopbaan-ontwikkeling

laat je inspireren

ontdek thema's

Inspireert dit je?
Mail je persoonlijke vraag naar

arjan
@discoveryourflow.nl

andere groeiopties