merkwaarden

Ik geloof er in dat we elkaar kunnen versterken. Mijn bijdrage bestaat uit het delen van toekomstgerichte ideeën, het out-of-the-box denken, het werken vanuit de positieve psychologie en vooral heel veel lol hebben in alles wat we doen. Met heel veel enthousiasme ben ik gemotiveerd om ook jouw wereld een stukje mooier te maken.

aandacht

Alles wat je aandacht geeft groeit. Ik geloof dat je door bewust impact te maken, kunt werken aan duurzaamheid. Als je potentie in mensen ziet, een persoonlijke vertrouwensrelatie weet te bouwen en kennis weet te delen, inspireer je elkaar en kun je daardoor het verschil maken. Contact en verbinding zijn voor mij sleutelwoorden in relatie tot wederkerigheid. Alleen dan kun je spreken over oprechte samenwerking. 

groei

Groei ontstaat vanuit de kracht van de positieve psychologie. Met een growth-mindset en gebruikmakend van elkaars sterke punten zet je stappen in je eigen ontwikkeling en in die van de ander. Niet blijven hangen in het verleden, maar met een toekomstgerichte houding werken aan nieuwe ideeën en concepten.

vrijheid

Je vrij voelen om je mening te mogen geven en authentiek kunnen zijn werkt bevrijdend op weg naar uniciteit en persoonlijk succes. Experimenteren met nieuwe inzichten, fouten mogen maken en daarvan leren, brengen de meest waardevolle innovaties tot leven. 

plezier

Met alles wat we doen moeten we de fun-factor niet vergeten. Het vrije kind in ons mag er zijn. Een plezierig leven geeft ruimte aan passie, motivatie en creativiteit. Ga je tijd niet verdoen met negativiteit, ervaar een positieve energiebalans en kom in je flow.

betekenisvol

Creëer welbevinden niet alleen voor de korte termijn maar zorg er ook voor dat je op de lange termijn een betekenisvol leven hebt. Doe de dingen die er voor jou toe doen. Zingeving ervaren maakt dat je op emotioneel, sociaal en psychologisch gebied in staat bent om te floreren. Je leeft nu én maar één keer. 

Maak het de moeite waard!