luister nu: een verfrissende podcast over het creëren van positieve impact in organisaties

Leestijd

2 minuten

Met veel plezier kan ik vertellen dat ik onlangs de kans heb gehad om deel te nemen aan een geweldige podcast, mogelijk gemaakt door Exxact Barendrecht en gehost door Jos Vis. Tijdens deze dynamische gesprekken heb ik als Amplitie Deskundige mijn passie kunnen delen voor het creëren van een inspirerende bedrijfscultuur.

Hier de link naar de podcast: https://open.spotify.com/episode/7miCU0EDJqvmaOeeHlJUm7?si=3z1adSx7R2CMwZu5Z5bIWA

"Een investering in menselijk kapitaal rendeert altijd, niet alleen in productiviteit, maar ook in betrokkenheid en tevredenheid."

We hebben het gehad over amplitie - wat dat eigenlijk is en hoe het organisaties kan helpen om succesvol te zijn én te blijven. Maar we zijn ook dieper ingegaan op mijn rol als organisatieadviseur en hoe ik bedrijven adviseer over duurzame investeringen in hun personeel. Daarbij draait het allemaal om het welzijn van medewerkers en hoe we dat kunnen versterken om niet alleen de mensen zelf, maar ook de organisatie als geheel te laten bloeien.

"Door samen te werken met plezier ontstaat er een positieve energie die ons allen inspireert."

De samenwerking met Jos Vis en het team van technici van Exxact Barendrecht was geweldig. Ze hebben de productie van deze podcast heerlijk soepel laten verlopen. Ik ben dankbaar voor hun inzet en enthousiasme.

"Een amplitieve cultuur inspireert en motiveert ons om het beste in onszelf en anderen naar boven te halen."

Ik ben van mening dat deze podcast niet alleen informatief is, maar ook inspirerend. Want als we samenwerken aan een cultuur waarin het welzijn van medewerkers centraal staat, kunnen we samen echt een verschil maken, zowel op individueel als op organisatieniveau. En dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait: mensen helpen groeien en organisaties laten floreren.

Hier de link naar de podcast: https://open.spotify.com/episode/7miCU0EDJqvmaOeeHlJUm7?si=3z1adSx7R2CMwZu5Z5bIWA

Voor de mensen die Exxact Barendrecht nog niet zo goed kennen, Exxact is een levendige lokale radiozender, trots op zijn lokale roots en de ruggengraat van de gemeenschap van Barendrecht. Met een focus op nieuws, informatie en muziek, produceert Exxact diverse programma's, van lokaal nieuws tot populaire muziekgenres. Het biedt ook een serie populaire podcasts. Gericht op een diverse luisteraarsbasis. Exxact staat bekend om zijn community focus en muzikale ervaring, met het motto Exxact. Jouw wereld, jouw muziek.

Klaar om de koers van jouw organisatie onder de loep te nemen? Neem snel contact met mij op voor een inspiratiegesprek!